Hytte

Vi har et stort utvalg av ferdigtegnede hytter, i tillegg lager vi hytter etter kundens eget ønske.

Hyttene vi leverer er elementproduserte eller laftet. At det er elementprodusert vil si at bygget er laget ferdig i forskjellige deler på fabrikk. Noe som gjør at de settes kjapt sammen av ferdige vegger og tak. De mindre hagehyttene og sommerhusene er ikke så alt for vanskelige å sette sammen, hvis det skulle være ønskelig å gjøre det selv, men vi er selvfølgelig behjelpelig med montering hvis det er å foretrekke. Hagehyttene og sommerhusene holder en meget høy kvalitet og er laget av nøye utvalgt treverk, slik at de blir så robuste som mulig. Veggene har en tykkelse på 28 til 65 mm. Alt etter ditt ønske.

Byggene vi leverer som er laftet blir faktisk satt sammen og konstruert innendørs på fabrikken, før de demonteres, pakkes og sendes til deg. Vi gjør dette for å kunne levere det perkfekte resultatet, etter dine mål og ønsker. Hyttene blir laftet med norsk "kutt" slik som det også gjøres på norskproduserte hytter.

Vi kan produsere hytter etter individuelle ønsker eller fra våre egne ferdige maler. På grunnlag av byggningsprosjektet lager vi arbeidstegninger for produksjon av hyttekonstruksjoner, utfører eventuelle nødvendige endringer, kompletterer bygningen, transporterer og setter den sammen.

Ta kontakt for mer informasjon og priser.

Trykk her for å se noen av våre hytter. Vi kan også lage små uteplasser, trykk her for bilder.